“Κυνήγι Θησαυρού” στην πόλη σου!

“Κυνήγι Θησαυρού” στην πόλη σου!

Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει στην πόλη μας το πιο συναρπαστικό Κυνήγι θησαυρού που μπορείς να σκεφτείς.

Ο πολυχώρος WE και η ομάδα Urban Legends παρουσιάζουν το πρώτο Κυνήγι Θησαυρού της πόλης μέσω Facebook! Ναι καλά κατάλαβες. Είσαι διατεθειμένος να παίξεις όσο θες, όπου θες, όποτε θες μέσα από το facebook και το messenger. ( https://www.facebook.com/events/122767988402314/ )

Θα έρθεις αντιμέτωπος με γρίφους, θα συναντήσεις καινούργια μέρη, θα γνωρίσεις καλύτερα την πόλη σου, θα εξερευνήσεις, θα βρεις τις απαντήσεις σου και ποιος ξέρει ίσως εσύ και η ομάδα σου βγείτε νικητές.

Εμείς βρήκαμε τον Γιάννη, έναν από τους υπευθύνους της οργάνωσης του Κρυμμένου Θησαυρού και μας έδωσε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να λάβεις κι εσύ μέρος σε αυτό το παιχνίδι που θα σε ταξιδέψει.

 

1)Ποιοι διοργανώνουν αυτή την εκδήλωση;

Το «Κυνήγι Θησαυρού» είναι μια κοινή προσπάθεια του πολυχώρου πολιτισμού και αθλητισμού “WE” και της ομάδας “Urban Legends”.

Η ομάδα “Urban Legends” αποτελείται από 4 νεαρούς φοιτητές, που έχουν θέσει σα στόχο τους να αλλάξουν ριζικά το χώρο των διαδραστικών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη. Το «Κυνήγι Θησαυρού» είναι η πρώτη τους ολοκληρωμένη εμπορική προσπάθεια. Η ομάδα ευελπιστεί να κάνει μια δυναμική είσοδο στην αγορά της εναλλακτικής διασκέδασης, μ’ένα πρωτοποριακό online παιχνίδι, που θα θέσει τον πήχη της ποιότητας για τις επόμενες δράσεις που ήδη ετοιμάζονται.

Όλα αυτά φυσικά δε θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα δίχως τη στήριξη του πολυχώρου πολιτισμού και αθλητισμού “WE”. Ο πολυχώρος χαρακτηρίζεται από ένα περιβάλλον φιλόξενο, δημιουργικό και πάνω απ’ όλα επαγγελματικό, ικανό να φιλοξενήσει κάθε είδους πρωτοποριακή δραστηριοτήτα ψυχαγωγίας και άθλησης.
Με την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη των διευθυντόντων του “WE” προς την ομάδα “Urban Legends”, το καινοτόμο παιχνίδι «Κυνήγι Θησαυρού» κατάφερε να γίνει πραγματικότητα.

 

2) Τι θα περιλαμβάνει το «Κυνήγι Θησαυρού»;

Το «Κυνήγι Θησαυρού» περιλαμβάνει 20 γρίφους μέτριας δυσκολίας, που θα οδηγήσουν τους παίκτες σε διάφορες τοποθεσίες όπως μουσεία, ναούς, μνημεία, έργα τέχνης και street art, τοπία φυσικής ομορφιάς και άλλα μέρη του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Όπως κάθε παιχνίδι χαμένου θησαυρού, το «Κυνήγι Θησαυρού» περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένους χάρτες της πόλης, που καθοδηγούν τους παίκτες κατά την εξερεύνηση τους. Συγκεκριμένα, οι παίκτες ακολουθούν  τα χνάρια ενός μυστηριώδους «ταξιδιώτη», συλλέγοντας τις χαμένες σημειώσεις από το ημερολόγιο του.

 

3) Πως θα μπορέσει κάποιος να λάβει μέρος και να παίξει;

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο παιχνίδι, είναι η ολοκλήρωση της εγγραφής στον πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη), καθημερινά μεταξύ των ωρών 12.00 – 18.00. Στο παιχνίδι μπορείς να συμμετέχεις είτε ατομικά, ή και σαν ομάδα.

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο, μεταβάλλεται από το μέγεθος της ομάδας:

€12 για 1 παίκτη

€10 έκαστος για 2 παίκτες

€8 έκαστος για 3 παίκτες

€5 έκαστος για 4 ή 5 παίκτες

Αφού ολοκληρώσουμε την εγγραφή, θα παραλάβουμε τον ειδικό 8ψήφιο κωδικό συμμετοχής για το παιχνίδι. Διαβάζουμε προσεκτικά τους Κανόνες Παιχνιδιού και τους Όρους Χρήσης που βρίσκονται στη σελίδα “Urban Legends” στο Facebook και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.
Όλο το παιχνίδι διεξάγεται μέσα από το Facebook Messenger!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι στείλουμε μήνυμα στη σελίδα “Urban Legends” στο Facebook πατώντας το κουμπί «Παίξτε τώρα». Το παιχνίδι περιλαμβάνει αυτοματοποιημένες απαντήσεις που θα αποστέλλονται στους παίκτες μέσω chat, καθοδηγώντας τους στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο τρόπο επιθυμείς για να παίξεις: tablet, laptop, smartphone ή desktop PC!

4) Τί πρέπει και τί δεν πρέπει να κάνει κάθε παίκτης στο παιχνίδι αυτό;

Το «Κυνήγι Θησαυρού» δεν είναι ένα απλό παιχνίδι γρίφων. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα κληθείς να βγεις στην πόλη και να την εξερευνήσεις! Μάζεψε την παρέα σου και ετοιμάσου για πολλές βόλτες σε μέρη που μέχρι τώρα σου περνούσαν απαρατήρητα!

Αν δε μπορείς να λύσεις κάποιον από τους γρίφους, δε χρειάζεται να χάσεις πολύτιμο χρόνο. Έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μία βοήθεια ανά ημέρα, που θα σε οδηγήσει ένα βήμα πριν από τη λύση του γρίφου που σε δυσκολεύει.

Βεβαιώσου πως ο κωδικός συμμετοχής που σου δόθηκε κατά την εγγραφή δε θα χρησιμοποιηθεί από περισσότερα άτομα απ’ ότι δήλωσες. Διαφορετικά, κινδυνεύεις να αποκλειστείς από το παιχνίδι και το μεγάλο έπαθλο.

Play fair! Οι απαντήσεις των γρίφων είναι μυστικές και έτσι πρέπει να παραμείνουν.
Αν θέλεις να διεκδικήσεις το έπαθλο, φρόντισε να μην τις αποκαλύψεις σε άτομα που δεν είναι μέλη της ομάδας σου.

 

5) Πόσο θα διαρκέσει το παιχνίδι; Πως θα βγει ο νικητής και πιο είναι το έπαθλο;

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου και θα λήξει στις 5 Δεκεμβρίου. Νικητής δεν είναι αυτός που θα λύσει πρώτος όλους τους γρίφους, αλλά η ομάδα ή ο παίκτης που θα έχει το γρηγορότερο χρόνο επίλυσης των 20 γρίφων.

Ο νικητής του παιχνιδιού θα παραλάβει μια δωροεπιταγή αξίας 500 Euro! (για τα καταστήματα Public?)

 

Μη χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο. Κάνε εγγραφή και ξεκίνα το ταξίδι στην πόλη σου!

Close Menu