5 εφαρμογές που πρέπει να έχεις.

5 εφαρμογές που πρέπει να έχεις.

Είσαι κι εσύ από τους τύπους που δεν κάνουν βήμα χωρίς το κινητό του;

Μπορεί να είσαι και από αυτούς που κουτουλάνε στα δέντρα και τις οθόνες επειδή δεν μπορούν να τραβήξουν το βλέμμα τους από την οθόνη.

Ίσως είσαι από αυτούς που κάθε πρωί, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν θα είναι να δουν τι παίχτηκε στον κόσμο όσο κοιμόντουσαν.

Ακόμα και αν δεν είσαι τίποτα απ’ολα αυτά και απλά αγαπάς να ψάχνεσαι συνεχώς εδώ σου έχω 5 εφαρμογές που πρέπει να έχει ο καθένας μας στο κινητό του.

 

1. Dropbox

Λογικά το κινητό σου θα είναι γεμάτο από φωτογραφίες και στιγμές που θες να κρατήσεις και να μην χαθούν ποτέ. Με την εφαρμογή αυτή δεν θα ζήσεις ποτέ τον εφιάλτη να χαθούν τα αρχεία σου. Με εγκατεστημένο το Dropbox και ενεργοποιημένη την επιλογή Camera Upload, κάθε φωτογραφία «ανεβαίνει» στο λογαριασμό σας -μόλις βρεθείτε σε Wi-Fi- και είναι διαθέσιμη σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Τι άλλο θέλεις για να την κατεβάσεις σήμερα κιόλας.

2. Polarapp

Μιας και μιλάμε για φωτογραφίες, δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από το να εκτυπώνεις τις στιγμές σου και να φτιάχνεις άλμπουμ με αυτές που θα θυμάσαι για πάντα. Η Polarapp κρατάει αυτή την παράδοση και σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις τις καλύτερες φωτογραφίες από το κινητό σου ή το ταμπλετ σου, να σου τις εκτυπώσει και να σου τις στείλει την επόμενη κιόλας ημέρα. Ακόμα το σκέφτεσαι;

3. VSCO cam

Πριν στείλεις τις φωτογραφίες σου για εκτύπωση στην Polarapp, αξίζει να δοκιμάσεις τα φίλτρα της VSCO που θα σε τρελάνουν. ίσως από τα καλύτερα χρώματα που μπορείς να βρεις. Έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις την ένταση των χρωμάτων, τα φώτα, τις σκιάσεις, να κόψεις, να παραμορφώσεις και να φτιάξεις την τέλεια φωτογραφία.

4. Εφαρμογή ΟΑΣΘ ή αλλιώς “Το επόμενο λεωφορείο”

Ζεις στη Θεσσαλονίκη. Βιάζεσαι, τρέχεις και όλη σου η μέρα είναι ένα δρομολόγιο του οποίου η άφιξη δεν καταγράφεται σε κανένα πινακάκι. Η εφαρμογή του Οασθ θα σου πει ακριβώς σε πόση ώρα θα καταφθάσει το επόμενη λεωφορείο, σε όποια στάση επιθυμείς ανά πάσα στιγμή. Θα μπορείς να δεις στάσεις, ωράρια δρομολογίων και πολλά άλλα.

5. Spotify

Ίσως η καλύτερη εφαρμογή για τους λάτρεις της μουσικής. Έτοιμες playlist για κάθε διάθεση, για κάθε ώρα της ημέρας, κατηγοριοποιημένες ανάλογα με τα γούστα σου. Μπορείς να ακούσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια, να μάθεις τα νέα hits αλλά και να βρεις καινούργιες μουσικές που θα σε τρελάνουν.

 

 

Close Menu