Βάλε λάμψη στη ζωή σου με το Shine Text!

Βάλε λάμψη στη ζωή σου με το Shine Text!

Νοέμβριος λοιπόν.
Έχουμε ήδη ζήσει δύο εβδομάδες του και νομίζω οι περισσότεροι δεν το έχουμε καν συνειδητοποιήσει. Το κάνει αυτό η σύγχρονη ζωή. Σε τρέχει από το ένα μέρος στο άλλο, να προλάβεις τις δουλειές σου, τα χόμπι, τους φίλους. Τρέχουμε συνεχώς να προλάβουμε το χρόνο και δε θυμόμαστε να σταματήσουμε για μια στιγμή, να εισπνεύσουμε μια ικανοποιητική μάζα αέρα και να σκεφτούμε που βρισκόμαστε. Ο χρόνος, οι μετακινήσεις και οι σκέψεις τρέχουν με τρομακτικούς ρυθμούς στη ζωή της πόλης και μαζί τους φέρνουν ανησυχίες, προβλήματα και άγχος. Ποιος δε θα ήθελε να έχει έναν σύμβουλο μέσα σε όλη αυτή τη φασαρία; Μια φωνούλα ίσως στο κεφάλι του που να του θυμίζει να δράσει προς όφελος των άλλων αλλά και του εαυτού του.

Γι’αυτό το λόγο είναι εδώ το SHINE. Όσοι το γνωρίζετε ήδη νομίζω πως ξέρετε για τι είδους συμβουλές μιλάω και πόσο βοηθητικές μπορεί να αποδειχθούν. Για τους υπόλοιπους ακολουθούν όλοι οι λόγοι για τους οποίους ήρθε η ώρα να το βάλετε στη ζωή σας.

 

ΠΏΣ ΞΕΚΊΝΗΣΕ;
Είναι από αυτούς τους οργανισμούς που δεν αποτέλεσαν ποτέ μεγάλη ιδέα. Δεν ήταν το μακρινό όνειρο κάποιου, ούτε το αποτέλεσμα κάποιας ανάγκης. Τουλάχιστον όχι στην αρχή. Ουσιαστικά το Shine ήρθε στο μυαλό των εμπνευστών του όταν ως φίλοι αντιλήφθηκαν πόσο βοηθητικό ήταν να μιλούν και να συμβουλεύουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας λύσει πρόβλημα επί προβλημάτων και μετά από πολλές συμβουλές που βελτίωσαν τη ζωή τους κατάλαβαν πως η ανάγκη άλλων ανθρώπων να βιώσουν το ίδιο, αυξάνεται ραγδαία με την πάροδο των χρόνων.
Σε κοινωνίες πια αποξενωμένες που έχουμε συνηθίσει να προσπερνάμε οτιδήποτε “αδιάφορο” και ξένο, τα μέλη του Shine αποφάσισαν να μη δουν κανέναν πια ως ξένο, αλλά ως ένα φίλο που θέλουν να βοηθήσουν.
Π’ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ;
Τόσο απλά όσο οι περισσότερες ιστοσελίδες. Με έναν λογαριασμό μέσω email ή ακόμα καλύτερα μέσω του Messenger. Αρκεί να επισκεφτείς τη σελίδα στο Facebook ( https://www.facebook.com/ShineText/ ) ή να στείλεις μήνυμα στον αντίστοιχο λογαριασμό και το ταξίδι σου με το Shine ξεκινάει.
Είσαι έτοιμος! Από την επόμενη κιόλας μέρα και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή η μέρα σου θα ξεκινάει αισιόδοξα και δυναμικά! Μπορείς μάλιστα να ρυθμίσεις την ώρα που θέλεις να έρχεται το μήνυμα της κάθε ημέρας με βάση το πρόγραμμά σου.
ΣΤ’ΟΧΟΙ
Εκτός από τις καθημερινές συμβουλές του Shine, μπορείς αν θέλεις να επιλέξεις μεταξύ των στόχων που προσφέρονται. Αυτοί αφορούν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής όπως η υγεία, η δουλειά, η αυτοπεποιθηση κλπ.
Πληκτρολόγησε GOAL στη συνομιλία σου με το Shine και επέλεξε το στόχο που επιθυμείς.
Μπορείς ακόμη να πληκτρολογήσεις Ask Shine και να οδηγηθείς έτσι στο στόχο που θέλεις.
BONUS
Υπέροχα motivational quotes για να σε συνοδεύουν στην κάθε σου ημέρα και να σου θυμίζουν να χαμογελάς! Μικρά, σύντομα και όμορφα τοποθετημένα ώστε να μπορείς να τα έχεις μαζί σου στο κινητό, ως φόντο στον υπολογιστή ή οπουδήποτε αλλού θες.
Τέλος και ιδιαίτερα σημαντικό: η ιστοσελίδα!
Τα μηνύματα δεν είναι το μόνο καλό του Shine. Στην ιστοσελίδα ( https://advice.shinetext.com ) μπορείς να βρεις αγγλικά άρθρα για κάθε πιθανό πρόβλημα της καθημερινής σου ζωής. Συμβουλές καθημερινής συμπεριφοράς, ανθρώπινης ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης θα γίνουν η αγαπημένη σου συνήθεια!
By Χριστίνα Βίλδου
Close Menu