Ημερίδα: The era of Cryptos – Σάββατο 12 Μαΐου

Ημερίδα: The era of Cryptos – Σάββατο 12 Μαΐου

Η GET INVOLVED στο πλαίσιο των ακαδημαϊκών της δράσεων διοργανώνει την ημερίδα The era of Cryptos το Σάββατο 12 Μαΐου στο Αρχοντικό των Μπενιζέλων με ώρα έναρξης 10:30 και λήξη στις 18:00.

Θα διεξαχθούν ομιλίες και συζήτηση από διακεκριμένους ομιλητές οι οποίοι είναι:

Μιχαήλ Μερσίνης αρμόδιος νομικός της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και με συμμετοχή σε επιτροπές του ESMA ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Νίκος Φίλιππας καθηγητή Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ιδρυτής του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και στελέχους της Interamerican.
Εμμανουήλ Τζαγκαράκης καθηγητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πατρών με έρευνα σε Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών, Οικονομικές δραστηριότητες online κοινοτήτων, Πληθοπορισμός, Εικονικές Οικονομίες.
Νίκος Κωστόπουλος CEO στο OCEANUS FOUNDATION που είναι υπεύθυνο για την δημιουργία του πρώτου ελληνικού Virtual Currency το Oceanus Coin.
Χριστιάνα Ζούπα, COO και συνιδρυτής στο OCEANUS FOUNDATION ,με εξειδίκευση στον χώρο της αγοράς τεχνολογίας και εμπειρία ετών στον χώρο των Educational Robotics.
Αντώνης Μπαλλής σύμβουλος στο Critical Future ,συνεργάτη της Βρετανικής Κυβέρνησης, με πεδία ειδίκευσης και ερευνάς τα Cryptocurrency Economics και τα Virtual Economics.
Συντονιστής της συζήτησης εκ μέρους του insider.gr ο Γιώργος Ευγενίδης.

Μετά το πέρας των προγραμματισμένων διαδικασιών των πάνελ που αφορούν τις διαδικασίες τις ημερίδας σε συνεργασία με την ReGeneration ,υποστηρικτή μας από την αρχή του project, θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο σκέλος, το οποίο απευθύνεται καθαρά σε φοιτητές!

Θα γίνει παρουσίαση των δράσεων της Regeneration , μια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub και πρωτοβουλία του World Economic Forum, που έχουν σκοπό να συμβάλουν στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’, της τάσης δηλαδή των νέων αξιόλογων πτυχιούχων να φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν θέσεις εργασίας.

Στο τελευταίο σκέλος η Ιδρυτική Ομάδα της Get Involved θα προχωρήσει στην παρουσίαση της νέας δομής του Β’ Συνεδρίου προσομοίωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που απευθύνεται σε φοιτητές και μετά την πρώτη του διεξαγωγή τον Δεκέμβρη του 2017 ,όπου συγκέντρωσε 110 συμμετέχοντες από 12 Πανεπιστήμια της χώρας, ανανεώνεται με έμφαση στην ποιότητα των διαδικασιών και την υψηλού επιπέδου οικονομική παιδεία για τους συνέδρους.

Θα δοθούν πιστοποιητικά για την παρακολούθηση της ημερίδας .Το πρόγραμμα και λεπτομέρειες για την ημερίδα θα είναι διαθέσιμα ΕΔΩ .

Facebook page >> https://www.facebook.com/GetInvolvedConference/ .
Για ερωτήσεις απευθυνθείτε στο: info@gettinginvolved.gr

Close Menu