5 λόγοι που αξίζει να (ξανά) πας στο Kitsi Kitsi (για για για)

5 λόγοι που αξίζει να (ξανά) πας στο Kitsi Kitsi (για για για)

Το ξέρουμε όλοι ότι μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή.

Το ήθελες κι εσύ παραδέξου το.

Ε, λοιπόν, το InfinityGreece δεν χαλάει χατίρια.

Το Κitsi Κitsi για για για επιστρέφει και θα είναι χειρότερο απ’ότι νομίζεις.

 

Στις 16 Μαρτίου θα έρθεις κι εσύ στο Wonderwall για να ζήσεις ξανά το απόλυτο trash, cult πάρτυ της χρονιάς.

Ένα πάρτυ εξαιρετικά αφιερωμένο στις ένδοξες εποχές των 90’s και 00’s, στην κουλτούρα του kitsi και σε όλα αυτά που αγαπάς αλλά δεν παραδέχεσαι. Όσο ψαγμένος κι αν είσαι, όσο καλλιτέχνης κι αν το παίζεις κουβαλάς κι εσύ ένα κομμάτι kitsi μέσα σου. Είναι το αίμα σου, είναι στην ιδιοσυγκρασία σου.

Σε αυτό το πάρτυ, λοιπόν, θα απελευθερωθείς και θα ενδώσεις στους πειρασμούς της kitsi πραγματικότητας.

Και αν ακόμα δεν έχεις πιστεί ιδού 5 λόγοι που θα σε κάνουν να μην θες να το χάσεις:

 

  1. Θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις επί ώρες non stop τραγούδια που αγαπάς. Η Καίτη Γαρμπή θα σου μιλάει για αυτό το κάτι που θέλει, η Βανδή θα σου λέει τι κάνει μόνη της μες στο σαλόνι της, ο Ρουβάς θα σου τραγουδάει ότι θα κάνει μακαρόνια με κιμά για να φάει η αγαπημένη του κι εσύ θα πορώνεσαι σα να μην υπάρχει αύριο. Όλες οι trash επιτυχίες θα είναι εκεί. Ας είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Κάθε φορά που πηγαίνεις σε κάποιο πάρτυ ανυπομονείς για το πότε θα μπει ο Μπίγαλης στα μεγάφωνα. Στο kitsi kitsi θα ακούς αυτά που θες χωρίς αναμονές.
  2. Θα χορέψεις. Τι καλύτερο; Θα φέρεις τους φίλους σου και θα χορέψετε στους αγαπημένους σας ρυθμούς. Ακόμα και αν είσαι από αυτούς που συνηθίζουν να στέκονται κάπου με το ποτάκι τους, πίστεψέ με δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρασυρθείς στους ρυθμούς του kitsi που θα έχεις στα αυτιά σου. Θα γίνει αυτόματα. Είπαμε… το έχεις στο αίμα σου.
  3. Μέσα στο πάρτυ ενδέχεται να βρεις αυτό το κάτι που θες. Στην είσοδο σου στο χώρο θα παίρνεις ένα χαρτάκι στο οποίο θα αναγράφεται το όνομα ενός καλλιτέχνη εκείνων των εποχών. Μέσα στο χώρο θα υπάρχει άλλο ένα άτομο που θα κουβαλάει το ίδιο χαρτάκι. Ψάξε, λοιπόν, να το βρεις και θα κερδίσεις στο bar 1+1 σφηνάκι. ‘Ισως τελικά εκείνος ή εκείνη που θα πιείτε το σφηνάκι να είναι το άλλο σου μισό και να πιείτε και κάτι παραπάνω.
  4. Θα μπορέσεις να φορέσεις ό,τι πιο κιτς έχεις και αν είσαι ο καλύτερος θα μπορέσεις να κερδίσεις δώρα απο το infinitygreece.
  5. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η καλή σου διάθεση.

 

Παρασκευή, 16 Μαρτίου από τις 21:00.

WonderWall RoofTop & Bar (Αιγύπτου 16Α, Θεσσαλονίκη 546 25)

Kitsi kitsi (για για για) vol.2

Θα είναι χειρότερο απ’οτι νομίζεις.

Close Menu