Origen LIVE: Πως να νικήσεις την αναβλητικότητα

Ευαγγελία Περγαντή

Ευαγγελία Περγαντή

Η Origen παρουσιάζει το πρώτο της LIVE Streaming με θέμα την αναβλητικότητα και ομιλητή τον Δημήτρη Γκιόκα.

Η ομάδα νέων της Θεσσαλονίκης, Origen, με σκοπό την έμπνευση και κινητοποίηση των νέων να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και να αναπτύξουν τον εαυτό τους, ακολουθεί την καμπάνια της Ελληνικής Κυβέρνησης “Μένουμε Σπίτι” και πραγματοποιεί το πρώτο της Live Streaming.

Παρατηρώντας την κατάσταση στην χώρα και με σκοπό την κινητοποίηση των νέων σε όλη την επικράτεια, η ομάδα της Origen παρουσιάζει τα Origen LIVES.

Στόχος των Origen LIVES, να δώσουν το ερέθισμα και τα πρώτα βήματα στους ανθρώπους να αναπτυχθούν και να καταφέρουν νέες προκλήσεις με γνώσεις που θα παρέχουν δωρεάν στο κοινό ομιλητές με εμπειρία.

Το πρώτο Origen LIVE, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου στις 19:00 σε ζωντανή μετάδοση στο κανάλι της Origen στο YouTube.

Με θέμα του πρώτου live streaming το “Πως να νικήσεις την αναβλητικότητα”, το κοινό έχει την ευκαιρία να μάθει μεθόδους και τακτικές για να νικήσει την αναβλητικότητα.

Ομιλητής του πρώτου Origen LIVE θα είναι ο Δημήτρης Γκιόκας, αρθρογράφος στο “The Metalearners” και συμπαρουσιαστής του podcast “Brain Hacking Academy”.

Θέλεις να ενημερωθείς λίγο πριν ξεκινήσει το live; Κάνε εγγραφή στο https://live.origen.gr/

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...