Στέλλα και Pitt: Δύο μουσικοί κόσμοι ενώνονται!

Η Στέλλα και ο Pitt, ο Pitt και η Στέλλα είναι ένα από τα πιο φρέσκα και πολλά υποσχόμενα ντουέτα της πόλης μας.Η εκπληκτική της φωνή σε συνδυασμό με τις δεξιότητες του Pitt στην ηλεκρονική μουσική, δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα, κάνοντας μας να περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τα επόμενα βήματα τους.

Ας τους γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα…

Η Στέλλα Δεμερτζή, 22 ετών, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατάγεται από τον νομό Σερρών και τα τελευταία 5 χρόνια μένει στη Θεσσαλονίκη, λόγω σπουδών. Η αγάπη της για τη μουσική την οδήγησε αρχικά στη συμμετοχή της σε rock συγκρότημα, όπου επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους τραγουδιστές της μπάντας. Η συνεργασία αυτή της έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε πολλά γνωστά φεστιβάλ, ηχογραφήσεις, videoclip αλλά και να τραγουδήσει σε πολλά γνωστά stage της πόλης. Έπειτα από τη λήξη της συνεργασίας της και μια μια μικρή παύση, η Στέλλα με μόνο εφόδιο τη φωνή της και τις γνώσεις της από τα μαθήματα φωνητικής που είχε παρακολούθησει, κατάφερε να κατακτήσει πολλές γνωστές μουσικές σκηνές της Θεσσαλονικής και να μοιραστεί με το κοινό την αγάπη της για τη μουσική.

Ο Pitt Wild,19 ετών, με καταγωγή από Γερμανία και Ελλάδα, μεγάλωσε στη Θεσσαλονική. Η αγάπη του για management, το οποίο αποτελεί και το αντικείμενο των σπουδών του αυτή την περίοδο, δεν ήταν το μοναδικό ενδιαφέρον του.Από πολύ μικρός ξεκίνησε να παρακολουθεί βίντεο με θέμα τη δημιουργία μουσικής, να φτιάχνει τη δική του μουσική και να παίζει αυτοδίδακτος αρμόνιο, μέχρι που στα 16 του υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία με το όνομα Zake. Η καριέρα του συνεχίστηκε με τη συμμετοχή του σε διαγωνισμό ακόμη μίας γνωστής δισκογραφικής εταιρείας, όπου το κομμάτι του κατάφερε να φτάσει μέσα στα top 30! Ωστόσο, δεν εφησυχάζεται και προσπαθεί να εξελλίσεται διαρκώς μιας και η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Η μοίρα όμως ήθελε οι δύο αυτοί μουσικοί κόσμοι να συναντηθούν.Έτσι λοιπόν ξεκίνησε μια πολύ όμορφη συνεργασία, την οποία τα δύο αυτά παιδιά θέλησαν με πολύ χαρά να μοιραστούν μαζί μας!

  • Πως ξεκίνησε, αλλά και εξελίχθηκε η συνεργασία σας;

Γνωριστήκαμε μέσω του Instagram.Ο Pitt είδε τη δουλεία μου, αφού συνηθίζω να ανεβάζω cover τραγουδιών στο προφίλ μου και με προσσέγισε.Η αλήθεια είναι πως χημεία υπήρξε απο την πρώτη στιγμή, ωστόσο ήμασταν και οι δύο λίγο επιφυλακτικοί καθώς προερχόμαστε από διαφορετικά είδη μουσικής.Παρόλα αυτά, πιστέψαμε και εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε! Και αυτό γιατί, ενώ η συνεργασία μας μετράει μόλις 3 μήνες καταφέραμε να βγάλουμε το πρώτο μας τραγούδι το οποίο χωρίς ιδιαίτερη προώθηση πήγε πολύ καλά!

  • Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίσατε σε αυτό το ξεκίνημα;

Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν κυρίως η έλλειψη χρόνου, συμφωνούν και τα δύο παιδιά. Δυστυχώς οι σχολές μας απαιτούν πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να τον στερούμαστε από τις πρόβες μας. Χρειάστηκε πολλές φορές να κάνουμε ακόμα και πρόβες στο αμάξι! τονίζουν. Ένα ακόμα θέμα που αντιμετωπίσαμε ήταν, αν ο αγγλικός στίχος του τραγουδιού μας θα είχε απήχηση στο ελληνικό κοινό, κάτι που μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Παρόλες όμως τις σκέψεις και τις ανησυχίες που είχαμε, πιστέψαμε στη δουλειά μας, και με πολύ πείσμα και θέληση καταφέραμε να βγάλουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, το οποίο το κοινό αγκάλιασε αμέσως.

  • Που μπορεί να βρεί το κοινό τη δουλειά σας;

Σίγουρα στο Youtube όπου και υπάρχει και το πρώτο μας cover. Ωστόσο επειδή και οι δύο ασχολούμαστε με τα Social Media, αναρτούμε και την προσωπική μας δουλειά σε Facebook, Instagram και Youthcloud, όπου μπορείτε να μας βρείτε με τα προσωπικά μας ονόματα.

  • Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;

Αρχικά θέλουμε να κάνουμε και άλλες διασκεύες τραγουδιών, παρομοίου είδους με της πρώτη μας διασκευής μιας και είδαμε ότι είχε απήχηση στο κοινό. Σίγουρα όμως θέλουμε να κινηθούμε και σε άλλα είδη μουσικής ώστε να εμπλουτίσουμε τις διασκευές μας. Παρόλα αυτά όμως, ο μεγαλύτερος μας στόχος είναι να ηχογραφήσουμε το δικό μας τραγούδι, ώστε γιατί όχι, να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και με κάποια δισκογραφική εταιρεία. Φυσικά οι live εμφανίσεις είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει ατομικά και θα χαιρόμασταν πολύ να το πραγματοποιήσουμε και ώς ντουέτο. Είμαστε πάντως πολύ αισιόδοξοι για τη συνεργασία μας και έτοιμοι να κατακτήσουμε ένα – ένα τα σχέδια μας.

  • Τι θα συμβουλεύατε τους νέους που θέλουν να μπουν στο χώρο της μουσικής;

Ζούμε σε μια εποχή, που καλώς ή κακώς, η κοινωνία “αναγκάζει” τους νέους να ασχολούνται με όλο και περισσότερα πράγματα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα χόμπι και τα ονειρά τους. Όμως μέσα σε όλα αυτά πρέπει να βρίσκουν τη δύναμη να μην τα παρατάνε και να παλεύουν γι᾽αυτό που αγαπάνε. Με σωστό προγραμματισμό του χρόνου και έχοντας ξεκάθαρο στόχο, σίγουρα θα μπορέσουν να επιτύχουν το στόχο τους, μας λέει η Στέλλα.

Από την άλλη ο Pitt τονίζει πως, Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις το γιατί πίσω από αυτό που κάνεις.Ο κόσμος όταν ακούει τη δουλειά σου, θέλει να βλέπει ενα όραμα πίσω από αυτή. Εξίσου απαραίτητο όμως, είναι να παρεμένεις προσγοιωμένος και φυσικά να έχεις συνηδητοποιήσει ότι ο χώρος της μουσικής δεν είναι σταθερός και οι απαιτήσεις του συνεχώς αλλάζουν. Ας μην ξεχνάμε ότι η μουσική είναι ένα καθημερινό κομμάτι της ζωής μας και το πιο σημαντικό είναι να την απολαμβάνουμε!

Close Menu